Jedz i chudnij!

Nie odchudzaj się na siłę

Należy konsumować, aby redukować
nadmierne kilogramy. Jednak odchudzać się
{trzeba|należy| mądrze. Białko przyspiesza
metabolizm aż o 25 procent. Białko trzeba włączać do śniadania, obiadu oraz kolacji.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty mleczne.
Optymalnie podawać
łącznie białka zwierzęce oraz roślinne.
Niezbędne są też tłuszcze. Nie tyje
się od tłuszczu, lecz wówczas, gdy
spożywamy za dużo kalorii.
Tłuszcz trzeba spożywać w
ograniczonych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są konieczne w diecie. Tłuszcze dostarczają aż 30 procent energii, a
zatem należy konsumować około 70 gramów
tłuszczu dziennie. Tłuszcze dają sytość oraz obcinają glukozę we krwi. Kaszadaje
sytość, ale nie tuczy. Możnaskonsumować
6-7 łyżek kaszy każdego dnia i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie cząstki owoców trzeba
mieć w diecie, ale nie wolno konsumować
winogron, bananów, śliwek – te owoce mają bardzo
dużo cukru. Można konsumować jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce spożywa się po
obiedzie, na deser, wtedy
najlepiej się trawią i są niezwykle zdrowe. Po godzinie 18.00 nie powinno
się konsumować owoców, bo nie strawi się
ich przed spaniem. Około 40 gramów błonnika
każdego dnia powinna skonsumować
każda kobieta, aby
błyskawicznie
strawić oraz przyspieszyć
przemianę materii.
Przepyszne jedzenie
i sytość umożliwiają zrzucanie kilogramów
w sposób błyskawiczny. Dlatego powinno się
przygotować racjonalne tracenie nadwagi.

 tabletki na odchudzanie jagody

tabletki na odchudzanie kankusta duo forte